Uw klacht is ingediend Bedankt voor het indienen van de klacht

Uw klacht is succesvol ingediend.

Wij begrijpen hoe stressvol en uitdagend een conflict met een incassobureaus kan zijn. Wees gerust: uw stem is belangrijk voor ons.

customer-services.svg

Wat gebeurt er nu?

  • Beoordeling van uw klacht : Wij gaan uw klacht lezen en beoorelen. Wij streven naar een grondig inzicht in elke situatie, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.
  • Persoonlijke opvolging: Na onze beoordeling kunt u een follow-up van ons verwachten. Het is mogelijk dat wij contact met u opnemen voor aanvullende informatie of bepaalde aspecten van uw klacht verduidelijken.
  • Vertrouwelijkheid verzekerd: uw privacy en veiligheid zijn onze topprioriteiten. Alle door u verstrekte gegevens worden uiterst vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt in verband met uw klacht. In het kader van die behandeling wordt uw klacht mogelijk gedeeld met het relevante incassobureau.
  • Blijf ge├»nformeerd:We raden u aan uw e-mail te controleren op updates en verdere communicatie van onze kant. Zorg ervoor dat onze e-mails niet in uw spam- of junkmap terechtkomen, zodat u ononderbroken kunt communiceren.
  • Belangrijk: door het indienen van een klacht, komen eventuele (betaal)termijnen niet te vervallen en worden ook niet opgeschort. Moet u iets doen of betalen dan blijft die verplichting dus nog steeds overeind.

Bedankt dat u ons uw klacht toevertrouwt. Samen werken wij aan een eerlijke, transparante incassopraktijk.